De steun van sponsors is voor onze organisatie van groot belang. Bedrijven zoals het uwe kunnen hierin een belangrijk verschil maken en mee de vruchten plukken door te kiezen uit één van onze interessante sponsorformules.

Door te kiezen voor sponsoring profiteert u van veel voordelen:

  • Betaalbare reclame en zichtbaarheid voor uw bedrijf
  • Een groot organisch bereik, tot wel 80.000 mensen
  • 100 % fiscaal aftrekbaar
  • Beleef Vorselaar Schlager in stijl
  • Help mee in de strijd tegen kinderarmoede in ons dorp

Vraag hieronder vrijblijvend ons sponsordossier op. U ontvangt het direct per e-mail. Of neem contact met ons op als u wilt sponsoren.

Kansarmoede-index

Om de evolutie van kansarmoede bij zeer jonge kinderen op te volgen wordt per jaar de kansarmoede-index berekend.

De kansarmoede-index voor het Vlaamse Gewest voor jaar X wordt als volgt berekend: het aantal kinderen geboren in jaar X, X-1 en X-2 in een gezin dat leeft in kansarmoede en dat woont in het Vlaamse Gewest op 31 december van het jaar X, gedeeld door het totaal aantal kinderen geboren in die 3 jaar en dat woont in het Vlaamse Gewest op 31 december van het jaar X (in percentage).

Daarbij is het nuttig om te weten dat kinderen die niet in Vlaanderen geboren zijn, maar er wel wonen, toch meegeteld worden. De index moet dus begrepen worden als een cijfer over de zeer jonge kinderen die op de laatste dag van het meest recente jaar in Vlaanderen wonen. De kansarmoede-index naar provincie, naar gemeente of naar origine van de moeder (gemeten als nationaliteit van de moeder bij haar geboorte) wordt op gelijkaardige wijze berekend.