Ons vrijwilligersteam staat elke editie klaar om er een geslaagde avond van te maken. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen om te helpen tijdens ons festival.

Wat verwachten we van jou

Je bent een enthousiast en sociaal persoon die wel van een feestje houdt. Verder beschik je over een nodige dosis zelfstandigheid, heb je zin voor initiatief en ben je verantwoordelijk aangelegd.

De dag van het festival ben je uiteraard beschikbaar om je vrijwilligerstaak uit te voeren. Mits afspraak ben je de periode rond het festival beschikbaar om te helpen tijdens de opbouw en afbraak van het evenement.

Je bent minstens 16 jaar en mag vrijwilliger zijn volgens de vrijwilligerswet.

Iedereen mag vrijwilligen vanaf het jaar waarin hij of zij 16 jaar wordt.

Bepaalde mensen moeten eerst wat zaken in orde brengen voor ze mogen vrijwilligen. Als je dat niet doet, loop je het risico (een deel van) je uitkering te verliezen. Volg je de regels, hoef je niets te vrezen!

Wie?

Mensen die werkloos of op SWT (bruggepensioneerd) zijn
Mensen die een leefloon krijgen via het OCMW
Mensen die een uitkering krijgen van de mutualiteit
Bepaalde asielzoekers

Meer info vind je op deze webpagina.

Vorselaar Schlager VZW is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie.

Wat bieden we jou

Je komt terecht in een leuke sfeer met betrokken vrijwilligers die altijd klaar staan om elkaar te helpen. We zijn een échte community waar je je meteen welkom voelt. Tijdens het festival ben je nauw betrokken bij het ganse gebeuren zodat je alles vanop de eerste rij kan meemaken.

Vorselaar Schlager VZW is een officiële VZW en erkende Vorselaarse vereniging. Al onze vrijwilligers worden dus beschermd onder de vrijwilligerswet.

Interesse? Meld je hieronder aan!

Je moet minstens 16 jaar zijn.
In welke gemeente ben je woonachtig?
Duid hier welke taken je graag zou willen doen, je mag er meerdere aanduiden.
Geef kort wat toelichting.